Arkitektur og udsigt

KanalhusetCPH er et arkitektonisk gennemtænkt projekt, hvis elegante udtryk uden tvivl gør indtryk. Kontrasten mellem den rå murstensfacade og de hvide altaner stemmer perfekt overens med den kontrastfyldte placering midt imellem det urbane og naturen. Nærheden til naturen falder fint i tråd med det faktum, at der igennem hele byggeriet er tænkt på både miljø- og energihensyn.

Bygningen bliver desuden af en ret markant højde med hele 11 etager mod Robert Jacobsens Vej, hvilket betyder at udsigten, især fra de øverste lejligheder, bliver meget imponerende.

Fra de nederste lejligheder kan man nyde synet af en grøn og indbydende gårdhave, der indbyder til samvær og udendørs hygge.
Det er meget unikt, at der nybygges lejligheder på relativt få kvadratmeter, men udelukkende med eksklusive materialer, hvilket er tilfældet med KanalhusetCPH. Det betyder, at det er det ideelle hjem til de, der har valgt at bo alene, til parret, til den nystiftede familie eller til dem, hvis børn er flyttet hjemmefra. Kort og godt kan KanalhusetCPH danne rammen om en tryg og god tilværelse for enhver, der ønsker frihed og højt til loftet, mens du stadig har bekvemmeligheden ved kun at være 12 minutter fra København K.

Boligerne

KanalhusetCPH består af i alt 106 hyggelige og indbydende lejligheder fordelt på tre forskellige typer. Det er fortrinsvist 2-3 værelses lejligheder på 58-63 kvm. Derudover er der 12 større boliger på 114 kvm fordelt på 4 værelser. Ens for alle lejligheder er, at de er gennemlyste ved hjælp af velplacerede vinduespartier. Boligerne er desuden indrettet, så både placering og udsigt kommer til sin ret. Alle værelserne er veldisponerede, hvilket sikrer, at samtlige kvadratmeter udnyttes til fulde.

Boligerne, samt interiør i både køkken og badeværelse, er gennemgående udført i eksklusive og holdbare materialer.
Til hver af lejlighederne hører et stort og praktisk depotrum. Der er ligeledes taget højde for, at rigtig mange ofte tager cyklen og der er derfor mulighed for at parkere sin cykel på den overdækkede cykelparkeringsplads.